L’Ajuntament celebra un ple ordinari amb l’aprovació de diversos punts de contingut urbanístic i administratiu

Comparteix

Durant la sessió plenària, celebrada aquest dimarts a la tarda, es van aprovar diverses modificacions del Pla d’Ordenació Urbanística, tres convenis amb el Consell Comarcal del Baix Ebre i es va realitzar el tancament del pressupost de l’exercici del 2016.

Dins les modificacions urbanístiques, es va aprovar per unanimitat, l’anomenada “Regulació d’Excepcions de l’Aparcament al nucli de La Cala” que no contempla l’obligació de la construcció d’un pàrquing a les noves edificacions del casc antic. Per altra banda, també es va aprovar, amb l’abstenció del PDeCAT, la modificació del POUM de Roques Daurades que donarà a peu a refer el projecte de reparcel·lació. Antonio Espuny és el portaveu de Compromís per la Cala.

De la mateixa manera es van aprovar dues al·legacions dels propietaris del Bon Repòs que permetran allargar l’àmbit privat fins el carrer Batlle Josep Pijoan i construir-hi una piscina. A més també es va aprovar el Reglament de Règim Intern de la Llar d’Infants Xerinola i es va realitzar el tancament del Pressupost de l’Exercici del 2016. Joan Font és el portaveu de Plataforma Calera.

Durant la sessió plenària també es van aprovar tres convenis amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, del Servei d’Intervenció Socioeducativa, del Servei d’Informació i Atenció a les Dones i dels Serveis Socials i Benestar. Per últim, en l’apartat de precs i preguntes, des del PDeCAT, el seu portaveu Joan Pere Gòmez va demanar que no es fessin obres en plena temporada turística.

A banda, també es va realitzar la Junta General de la Cala Serveis on es van aprovar els comptes del 2016 i els del 2017, aprovats també prèviament pel Consell d’Administració. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Recordem que el pròxim dimecres 8 d’agost tindrà lloc un ple extraordinari a les 20.30 h de la tarda.

Comparteix