La pel·lícula ‘C’est la vie!’ serà projectada aquest dissabte a la plaça Joan Miró

Comparteix

CineClub Hall 2002 organitza, per cinquè any consecutiu, una nit de cinema a la fresca gratuïta on tothom que ho vulgui, es podrà portar el sopar de casa i sopar amb bona companyia mentre gaudeixen de la pel·lícula.

Nit a la fresca amb sopar i pel·lícula vora el mar. Aquesta és la proposta de cinema a la fresca que el CineClub Hall 2002 ha organitzat per aquest dissabte. La pel·lícula projectada serà ‘C’est la vie!’, una comèdia francesa sobre una boda que no deixarà indiferent al públic.

Serà la 5a edició de cinema a la fresca organitzat per aquest cineclub de Molins de Rei de gran trajectòria. I és que tot i que fins al 2002 no va ser considerat cineclub, el club es remunta a finals dels anys cinquanta, quan un grup d’amics amb inquietuds cinèfiles organitzaven periòdicament projeccions d’un cinema diferent del que s’estava acostumat a veure als cinemes comercials.

Després de més de 50 anys, segueix oferint projeccions, algunes d’elles, com la d’aquest dissabte, amb la intenció d’oferir una alternativa per a passar caloroses nits a l’aire lliure amb un bon sopar i bona companyia. Montse Cateura i Enric Franch són socis del CineClub Hall 2002.

Enguany la pel·lícula escollida és ‘C’est la vie!’, una comèdia francesa dirigida per Eric Toledano i Olivier Nakache, directors de pel·lícules com “El Intocable” o “Samba”. L’argument ens transporta en un castell francès del segle XVIII on hi té lloc una boda molt ben organitzada però que en qualsevol moment es pot convertir en un desastre. La projecció tindrà lloc el pròxim 4 d’agost, a les 22 h de la nit i a la plaça Joan Miró.

Comparteix