Un xoc lateral a Les Tres Cales deixa tres ferits, un d’ells en estat greu

Comparteix

El sinistre es va produir el passat divendres a la nit entre dos turismes de matrícula francesa.

El passat divendres sobre les 22.15 h de la nit, es va produir una cohesió lateral entre dos vehicles al carrer Arc de Sant Martí de la urbanització. Els ocupants dels vehicles van patir traumatismes de diferents graus.

 Dos turismes de matrícula francesa van xocar lateralment provocant de retruc a un dels dos cotxes, un altre xoc contra un pal elèctric. Aquesta maniobra va provocar que el cotxe quedés amb les portes enfonsades i els equips d’emergències haguessin d’excarcerar els ocupants del vehicle que havien quedat atrapats.

En el dispositiu hi va intervenir el SUM, el SEM, la Policia Local i els Bombers. Els tres ocupants presentaven traumatismes, un d’ells d’estat greu i els altres dos en estat menys greu, i van ser traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Xoc per encalç entre dos vehicles sense ferits

I un altre accident va tenir lloc el passat divendres, a les 20.43 h de la tarda, a l’N-340, a l’entrada de la urbanització Calafat, concretament al punt quilomètric 1118. El xoc es va produir per encalç -per darrera- entre dos vehicles i afortunadament, no va causar ferits.

 

 

 

Comparteix