Més d’un centenar de veïns i veïnes de Les Tres Cales participen en la reunió informativa convocada per l’Ajuntament

Comparteix

Durant la reunió es van tractar temes com l’atorgament de llicències urbanístiques, l’asfaltat dels carrers i els diferents serveis que presta l’Ajuntament.

Èxit d’assistència en la reunió informativa de Les Tres Cales. Més d’un centenar de veïns i veïnes de la urbanització van participar aquest diumenge en aquesta reunió informativa convocada per Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu principal era informar el veïnat sobre l’entrada en vigor de l’atorgament de llicències urbanístiques a la urbanització. A banda també de les últimes actuacions realitzades com l’asfaltat dels carrers i els diferents serveis que presta l’Ajuntament, com la nova oficina d’informació municipal i les connexions del servei d’autobús. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, valora molt positivament la reunió.

Per últim, es va obrir un torn de preguntes i suggeriments on el veïnat va poder presentar millores pel futur de la urbanització.

Comparteix