La platja de l’Alguer acollirà un festival de música amb estils per a tots els gustos

Comparteix

Tres grups i cinc hores de música en directe configuren el cartell del festival musical.

Música en directe a la platja de l’Alguer. Aquesta és la proposta lúdicofestiva que tindrà lloc aquest dissabte a la nit a la platja més cèntrica de l’Ametlla de Mar. Seran tres els grups de música encarregats de fer ballar al públic fins a la matinada. L’entrada al festival serà completament gratuïta i hi haurà regals per a tothom.

Fins a cinc hores de música en directe sonaran aquest dissabte a la platja de l’Alguer. El cartell, format per tres grups de música, combinarà estils ben diferents. Per una banda, l’ampostí Sen Drago, guanyador de l’EbreMusik, juntament amb la tortosina Sofia Cadenas, finalista del programa musical televisiu Teen Star 3, sorprendran el públic  amb un directe molt energètic.

Més tard, serà el torn de Music and Sport, que farà moure l’esquelet amb ritmes cubans i per acabar ELMA, l’antic grup El Mafios, un dels grups més emergents de les Terres de l’Ebre que projectarà els seus temes propis i repassarà grans èxits fusionant el pop i la rumba.

Amb aquesta proposta musical, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar pretén consolidar l’essència dels festivals de música a la platja que ja fa uns quants anys que es realitzen. A més, també es vol recuperar l’hàbit de baixar el sopar a la platja i gaudir d’un àpat acompanyat de bona música. Vicent Llaó és el regidor de Festes.

 

El festival s’iniciarà a les 21.30 h de la nit i s’allargarà fins a les 2.30 h de la matinada. Recordem que l’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb la col·laboració de l’Òscar Farnós i Rafel Safont.

Comparteix