El PDeCAT incorpora a Joan Pere Gómez a la seva direcció executiva

Comparteix

Gòmez, Bel, Soler són els tres noms ebrencs de la nova executiva del PDeCAT

El portaveu del PDeCAT a l’Ametlla de Mar,  Joan Pere Gómez, ha estat escollit com a nou membre de la direcció executiva del PDeCAT, en l’assemblea general celebrada el passat cap de setmana a Barcelona. Gómez és el tercer nom ebrenc en incorporar-se a la direcció executiva, després de l’exalcalde de Tortosa Ferran Bel, i l’alcalde de Deltebre Lluís Soler. 

Durant aquesta assemblea es va escollir David Bonvehí com a nou president del partit i es va aprovar integrar-se amb el moviment de la Crida Nacional per la República. En declaracions a La Cala Ràdio, Gómez ha explicat que la proposta per formar part de l’executiva va ser a petició de l’exconseller i el conseller de Territori, Josep Rull i Damià Calvet.

Comparteix