L’hotel Bon Repòs serà catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local

Comparteix

Es tracta d’un dels pocs edificis històrics que queda dempeus a l’Ametlla de Mar i per això es vol conservar com a patrimoni cultural. 

LAjuntament ha iniciat els tràmits perquè l’edifici de l’hotel Bon Repòs formi part del catàleg local de béns culturals d’interès. Això permetria donar un valor afegit a l’hotel i suposaria evitar que s’enderroqués en el futur.

L’alcalde Jordi Gaseni ha explicat que ara els propietaris podran aportar les seves opinions al respecte, però que el BCIL no els limitarà a poder fer una activitat comercial.

En aquest sentit, Gaseni ha afirmat que l’Ajuntament està molt interessat en què els propietaris tornin a obrir l’hotel perquè permetrà crear noves places d’allotjament. L’alcalde reconeix que aquesta figura de protecció es vol declarar per evitar enderrocs d’edificis històrics com el de les Escoles Velles.

Comparteix