L’Alguer serà els divendres un gimnàs amb el Zumba Beach

Comparteix

El cem La Cala oferirà una demostració de les seves classes dirigides, per tots els públics, a la cèntrica platja.

Els divendres a la tarda, el cem La Cala proposa ballar zumba amb la sorra als peus. A partir d’aquest 20 de juliol, i durant els pròxims quatre divendres, les monitores i monitors del complex esportiu es traslladaran a la platja de l’Alguer per impartir classes gratuïtes de ‘Zumba Beach’. Totes les classes dirigides tindran lloc a les 18 h de la tarda.

Aquesta és una de les activitats a l’aire lliure que organitza l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar cada estiu, amb la finalitat de promocionar l’activitat física a l’aire lliure, però alhora donar a conèixer l’oferta que té el cem La Cala pels turistes i el públic habitual de la població. Griselda Gaseni és la coordinadora de l’activitat:

Comparteix