La Cala lidera el rànquing de platges verges amb set distintius

La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, recollint els distintius verges.
Comparteix

Ecologistes en Acció revalida les banderes a les platges de l’Ametlla de Mar per la seva conservació natural.

L’Ametlla de Mar segueix sent líder amb platges verges amb set distintius. Ecologistes en Acció ha premiat amb aquest guardó les platges l’Estany Podrit, Torrent del Pi, Santes Creus, la Llenya, la caleta del Cap d’Àlia, l’Illot i Port Olivet. La Cala segueix sent el municipi tarragoní amb més platges verges.

Així ho ha donat a conèixer, aquest divendres, l’entitat Ecologistes en Acció, amb el lliurament de distintius que reconeixen a aquelles platges que mantenen el seu estat natural. En l’acte celebrat a Creixell, la regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, ha recollit les banderes celebrant el reconeixement a la preservació natural de les platges.

En total, s’ha atorgat el distintiu ‘Platges Verges’ a 23 platges de la demarcació, 17 de les quals de les Terres de l’Ebre. L’objectiu és convertir aquest guardó en un símbol ecològic per aquelles platges en estat més salvatge i, així, mantenir els indrets del litoral verges. Eloi Nolla és el coordinador de Platges Verges d’Ecologistes en Acció:

A banda de les set caleres, també han rebut distintius Deltebre amb la Bassa de l’Arena, la Marquesa i la punta del Fangar; Alcanar amb les Timbes de Sòl de Riu i els Aiguamolls de Sòl de Riu; l’Ampolla amb la cala Maria i cala Capellans; Sant Jaume d’Enveja amb el Serrallo; la Ràpita amb el Trabucador; i Amposta amb els Eucaliptus.

Comparteix