Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Antonio Vendrell, Formatgeria Punta Calda

jul. 19 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/07/20180719-Lentrevista-Antonio-Vendrell-Formatgeria-Punta-Calda.mp3

Aquest dissabte la Formatgeria Punta Calda celebrarà els seus 10 anys de vida amb una festa oberta a tothom. Descobrim aquest espai singular del municipi amb el seu propietari, Antonio Vendrell.

Navegació d'entrades

Batega: les begudes vegetals
Les notícies migdia 20/07/2018

Releated Posts

Exposicions del CIP amb Dani Boquera

Control de plagues amb Xavier Solé

40è Aniversari de la Penya Barcelonista amb Roger Llambrich

Notícies

  • Nou finançament per a projectes empresarials a través…

    Se subvencionen sis tipus d’activitats, projectes d’inversió empresarial, projectes de creació d’ocupació,…

  • El CIP acull tres exposicions vinculades amb el…

  • La regidoria de Medi Ambient controla les plagues…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies