Les Dones Endavant exposen els seus treballs de pintura al Bon Repòs

Comparteix

El grup de pintores de l’entitat van exposar dimecres els quadres realitzats durant el curs al parc calero.

Les Dones Endavant van exposar aquest dimecres els seus treballs de pintura al Parc del Bon Repòs. Més d’una desena de sòcies de l’entitat van mostrar els quadres realitzats durant tot el curs. Es tractava de la mostra que van haver d’ajornar al juny pel temps.

Tot i que la tècnica més emprada és la pintura a l’oli, també s’hi van veure quadres realitzats amb llapis de colors o sanguines. I és que «cadascuna utilitza la seva millor tècnica per plasmar allò que l’inquieta», comenta una de les pintores participants, Vicenta Comes.

Pel que fa a les temàtiques també eren molt variades, des de paisatges fins a objectes de la vida. La presidenta de l’entitat, Cinta Garcia, considera que «ha estat una bona oportunitat per mostrar com es treballa durant el curs».

Comparteix