Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Guillermo Subirats, pastisser

juny 18 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/201806018-Entrevista-Guillermo-Subirats.mp3

S’apropa Sant Joan i les pastisseries ja comencen a fornejar les tradicionals coques de crema. Però el pastisser Guillermo Subirats ens dona quins passos seguir per fer-la nosaltres a casa.

Navegació d'entrades

Jo parlo calero: el carrer Major
Conxita Jiménez

Releated Posts

Trobada de batucades amb Axel Llambrich i Dani Boquera

Simulacre al port pesquer amb Juanjo Salvadó

Avaries a la xarxa d’abastament d’aigua i les zones blaves amb Xavi de la Fuente

Notícies

  • La percussió ressonarà amb força aquest dissabte amb…

    Tant al migdia com a la tarda es podrà sortir al carrer…

  • La Cala acomiada la temporada aquest divendres amb…

  • Nou podis del Club Patí l’Ametlla a la…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies