Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Guillermo Subirats, pastisser

juny 18 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/201806018-Entrevista-Guillermo-Subirats.mp3

S’apropa Sant Joan i les pastisseries ja comencen a fornejar les tradicionals coques de crema. Però el pastisser Guillermo Subirats ens dona quins passos seguir per fer-la nosaltres a casa.

Navegació d'entrades

Jo parlo calero: el carrer Major
Conxita Jiménez

Releated Posts

Mostreig de flora amb Aurora Requena

Cada dia és 8 M: Dones Artesanes II

Cloenda Mostra de Teatre amb J. Tomàs Margalef

Notícies

  • L’Ajuntament aprova el Plànol de Delimitació d’Incendis Forestals

    L’apartat de precs i preguntes va ocupar la major part del Ple…

  • La natació calera va amb moltes expectatives a…

  • Dilluns se substituiran les canonades d’impulsió de l’estació…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies