L’EMMA proposa una àmplia oferta formativa musical per l’estiu

Comparteix

Els interessats ja es poden inscriure als cursos a les oficines de l’EMMA.

L’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar oferirà aquest juliol una vintena de cursos d’estiu en diversos camps de la música com instruments, llenguatge musical, improvisació i, fins i tot, la creació d’un grup pop-rock. Una formació que permet reforçar els coneixements adquirits durant el curs o introduir-se en el món musical.

Entre les novetats destaquen diversos cursos d’improvisació, tant per a petits, com per a músics i no músics, per la gestió de grups o pel lideratge per adults. També un curs de piano a quatre mans, un ensemble de clarinets o un grup de percussió i ‘sound painting’. Anna Vizcarro és la cap d’estudis de l’EMMA.

A més s’ofereix formació en diferents nivells per a llenguatge musical i per a instruments com la guitarra o la trompa, així com un taller de dansa tradicional catalana per diferents edats. Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a les oficines de l’EMMA o informar-se a escolademusica@ametllamar.cat.

Comparteix