Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Jo parlo calero: ‘Notes històriques’

juny 04 2018

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2018/06/20180604-Jo-parlo-calero.mp3

La història de l’Ametlla de Mar té un abans i un després des de la publicació de ‘Notes històriques’ de Xavier Figueres. Gràcies a l’obra de l’historiador calero hem conegut més de la nostra realitat. Joan Rebull fa un repàs a algunes de les consideracions de Figueres en els seus llibres.

Navegació d'entrades

Balfegó captura 1.872 tones de tonyina roja en 7 dies
Maria Marsal, regidora de Formació i Treball

Releated Posts

La Diada Nacional de Catalunya amb l’alcaldessa Eva del Amo

Balanç del servei de salvament i socorrisme a les platges

Balanç d’ocupació de l’estiu 2025 amb María José Castellano i Damià Llaó

Notícies

  • La plaça Catalunya acollirà l’acte central de l’11S…

    Fàtima Garcia Segarra serà l'encarregada d'hissar la senyera a partir de les…

  • Bon inici de lliga del pàdel femení

  • El CAT construirà un nou tram de canonada…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies