En marxa un estudi per fer arribar el gas natural a Les Tres Cales

Comparteix

L’Ajuntament i una filial de Gas Natural analitzen la viabilitat de la infraestructura. En paral·lel, el consistori arranjaria la carretera del ‘Ranxo’.

El gas natural podria arribar a Les Tres Cales. L’Ajuntament i Gas Natural han obert converses per estudiar el traçat de la canalització del gas i la infraestructura i cost que suposaria. Aquesta obra també serviria per fer millores a la carretera que uneix el nucli urbà amb la urbanització pel litoral, la coneguda com carretera del ‘Ranxo’.

Els veïns i veïnes de Les Tres Cales podrien deixar d’utilitzar les ampolles de gas butà en un futur. Una de les empreses filials del grup Gas Natural Fenosa està fent l’estudi per fer arribar el gas natural a la urbanització, i en una segona fase a la resta d’urbanitzacions nord. L’alcalde Jordi Gaseni confirma que s’està estudiant la viabilitat d’aquest projecte.

Per fer arribar la canalització del gas, un dels camins estudiats és la carretera del ‘Ranxo’. L’Ajuntament està disposat a aprofitar les obres de soterrament de les canonades per renovar el ferm i reparar aquesta via molt utilitzada, especialment durant els mesos amb més afluència turística. L’alcalde explica que és una obra molt necessària.

Comparteix