Primera àvia centenària a la Residència d’Avis de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Maria Valls Monforte va celebrar els seus 100 anys el passat 19 d’abril. Divendres se li va entregar la medalla centenària enmig d’un dinar de germanor.

Cinc mesos després de la posada en funcionament de la Residència, ja hi ha la primera usuària centenària. Maria Valls complia el passat 18 d’abril els seus 100 anys de vida i, per aquest motiu, es va celebrar divendres una festa d’aniversari que va servir també per fer la benvinguda a totes les famílies dels avis i àvies que habiten al centre residencial.

L’alcalde Jordi Gaseni, la regidora de Benestar Social Mayte Puell i la centenària Maria Valls.

Celebració especial entre les persones que són usuàries de la residència i el centre de dia. Una de les persones residents, Maria Valls Monforte, arriba al seu centenari. Per aquest motiu, tota la comunitat va reunir-se divendres passat per fer-li una festa d’aniversari. L’àvia centenària ens diu que el secret per arribar als 100 anys és treballar tota la vida.

Valls va rebre la medalla centenària, que atorga la Generalitat, de la mà de l’alcalde Jordi Gaseni. Una medalla que reconeix els valors, l’experiència, els aprenentatges i els coneixements que ha acumulat durant la seva vida i que ha transmès a les futures generacions. Gaseni va aprofitar per felicitar-la i per nomenar-la com una calera més.

Aquest és un dels primers aniversaris, des de la seva posada en funcionament, que se celebra a la Residència. Per això, es va aprofitar per fer un dinar de germanor amb totes les famílies dels residents. És el primer que s’ha realitzat conjuntament i que s’anirà repetint habitualment, ja que des de L’Onada es potencien aquestes activitats.

Comparteix