La Cala participa en la manifestació per demanar la llibertat dels ‘presos polítics’ i el retorn dels ‘exiliats’

Comparteix

Una seixantena de persones van viatjar amb el bus organitzat per l’ANC, i moltes més van fer-ho amb transport públic o vehicles privats.

La Cala se suma a la multitudinària manifestació per reclamar la llibertat dels presos. Desenes de caleros van desplaçar-se, aquest diumenge a Barcelona, per participar en la concentració de l’Espai Democràcia i Convivència que reclamava l’alliberament dels polítics independentistes empresonats i el retorn dels exiliats.

D’entre els 750.000 manifestants, la meitat segons la Guàrdia Urbana, més d’un centenar eren caleros que van viatjar amb el bus organitzat per La Cala per la Independència, amb tren o amb mitjans propis. La coordinadora de l’ANC local, Montse Gonzàlez, destaca l’actitud pacífica i festiva de la manifestació que va omplir l’avinguda Paral·lel.

El color groc va tenyir el recorregut de la manifestació sota el lema ‘Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!’. Les mobilitzacions no s’aturen, i aquest dilluns a les 20.30 h hi ha convocada una nova concentració amb motiu dels sis mesos de l’empresonament dels Jordis. Serà, com és habitual, a les portes de l’Ajuntament.

Comparteix