Torna el Picalletres a La Cala Ràdio dissabtes i diumenges

Comparteix

Nova temporada del ‘Picalletres’ a La Cala Ràdio. El concurs lingüístic torna aquest dissabte a l’antena de televisions i ràdios locals amb la participació de més de 12.000 alumnes catalans. L’edició radiofònica s’estrena a la ràdio local de l’Ametlla de Mar amb alumnes de l’Institut Candelera. El programa s’emetrà els dissabtes i diumenges a les 16 h.

El ‘Picalletres’, el concurs radiofònic i televisiu impulsat per la Xarxa de Comunicació Local, torna a la càrrega aquest dissabte amb representants caleros. El primer programa comptarà amb la participació dels alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Candelera, que competiran contra l’Institut Vil·la Romana de la Garriga, demostrant la seva habilitat amb la llengua catalana.

Un total de 120 alumnes de 2n d’ESO, en el cas de l’edició radiofònica, s’enfrontaran enguany en diferents eliminatòries. Els concursants han de superar dos tipus de proves: proves de lletrejar i jocs lingüístics, com la lectura correcta d’embarbussaments o la detecció de barbarismes. Els dos centres que obtinguin millor puntuació optaran a la Gran Final-

Pel que fa a la versió televisiva, hi participaran 12.000 estudiants de 3r d’ESO. De fet, els alumnes de l’Institut Candelera també han participat en la versió televisiva del ‘Picalletres’, que ja es pot veure per Canal Terres de l’Ebre. No serà, però, fins al mes de maig quan es podrà veure els estudiants caleros concursant.

Comparteix