Un centenar de persones es concentren per reclamar la llibertat dels ‘Jordis’

Comparteix

Divendres es complien cinc mesos de l’empresonament de l’expresident de l’ANC i del president d’Òmnium Cultural.

Divendres es complien 5 mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, acusats d’un delicte de sedició. Per aquest motiu, un centenar de caleros van sortir al carrer per manifestar-se en contra d’aquesta mesura, i per reclamar-ne la seva llibertat immediata i també la de la resta de presos polítics.

A les portes de l’Ajuntament, sota el llaç groc que penja de la façana consistorial, la coordinadora de La Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, va ser l’encarregada de llegir fragments de les cartes que l’expresident de l’ANC i el president d’Òmnium envien des de la presó de Soto del Real.

Comparteix