‘Jocs d’aigua’ es presenta abans de l’estrena oficial a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Pili Cugat i Carlos Lupprian, acompanyats per membres de CalaCultura, van interpretar cançons i recitar poemes del seu nou disc.

El nou disc de Pili Cugat i Carlos Lupprian ‘Jocs d’aigua’ s’estrenarà en format espectacle aquest dissabte a Tortosa. Però diumenge al migdia van fer un tastet a l’Ametlla de Mar dins els Vermuts CalaCultura. De fet, des del col·lectiu acosten cada quinze dies diferents propostes culturals mentre es fa un vermut popular.

L’aigua i la natura són els elements que s’uneixen en el nou disc de la cantant Pili Cugat i el guitarrista Carlos Lupprian, que ara centren la seva música en un estil més mediterrani. El disc, que compta amb deu temes tant propis com d’adaptacions de cançons tradicionals, ha comptat amb la col·laboració de la violoncel·lista Cinta Salvadó.

A part de la música, els membres de CalaCultura van participar en l’espectacle recitant versos lligats amb els ‘Jocs d’aigua’. Els següents vermuts seran el 25 de març amb la presentació de ‘L’esquerda de l’àngel’ de Maria Victòria Lovaina, i el 8 d’abril amb una xerrada sobre fenòmens migratoris. Seran a les 12 h del migdia a l’antiga Confraria de Pescadors.

Comparteix