La macroparada #FreeJunqueras passa per La Cala

Comparteix

Esquerra Republicana recull adhesions al manifest que demana l’alliberament dels presos polítics, en una carpa a la plaça Catalunya.

La secció local d’Esquerra Republicana va participar, aquest dissabte, en les macroparades que el partit va desplegar arreu del país dins la iniciativa #FreeJunqueras per demanar, a peu de carrer, l’alliberament dels presos polítics. A la plaça Catalunya, els republicans van instal·lar una carpa on van recollir adhesions de veïnes i veïns del municipi.

També denuncia l’exili forçat de membres del govern i la degradació de la democràcia a l’Estat espanyol. Des d’ERC es mostren satisfets de l’acollida de la campanya i asseguren que s’hi pot sumar qualsevol persona, independentment del seu pensament polític. Jani Brull és la presidenta de la secció local d’Esquerra:

Comparteix