Instal·len dispensadors amb bosses per recollir excrements de gossos

Comparteix

La regidoria de Medi Ambient ha posat set tòtems pel nucli urbà. Es pretén reduir l’incivisme a la via pública.

S’instal·len set dispensadors de bosses per recollir excrements de gossos per diversos punts del municipi. L’Ajuntament ha col·locat uns tòtems per facilitar que els propietaris de mascotes tinguin bosses a l’abast. La mesura pretén ajudar a reduir la presència de les deposicions d’animals a la via pública.

Els dispensadors s’han ubicat en vies principals, com ara el passeig Marítim entre l’Alguer i Pixa-vaques o dalt del Club Nàutic. Però també als carrers Andreu Llambrich, Cala Joanet –la Rambleta–, Països Catalans i la plaça del Barco. La regidora de Medi Ambient, Maria Marsal, demana la col·laboració ciutadana per mantenir un poble net.

Des de l’Ajuntament confien que la col·lació d’aquests tòtems ajudi a reduir els excrements de gossos que es troben a les voreres, calçades i parcs públics de la població. Per això, demanen que els propietaris dels animals recullin les defecacions. No fer-ho comporta una sanció econòmica, tal com marca una ordenança municipal.

Comparteix