S’acaba la remodelació de la plaça Catalunya

Comparteix

El regidor d’Obres i Serveis, Antonio Espuny, celebra que hagi quedat una plaça més àmplia i un espai públic més utilitzable.

La plaça Catalunya ja llueix remodelada. El resultat és més amplitud, tan vist des de fora com estant dins de la plaça. Les obres, que han durat uns dos mesos, han permès obrir una zona a la part superior per poder realitzar activitats culturals, lúdiques i socials. A més, s’ha renovat el parc infantil desplaçant-lo a la part inferior.

Els treballs han consistit en la retirada de les zones amb gespa, la tala del pi de grans dimensions pels problemes amb els excrements dels estornells, la retirada de la tanca interior i la remodelació de l’exterior, la pavimentació de tota la plaça i la instal·lació de terra de cautxú a l’àrea de jocs. Antonio Espuny és el regidor d’Obres i Serveis:

L’actuació ha permès dignificar una plaça que s’havia quedat petita, pel volum de persones que hi transiten, sobretot en temporada turística, per les terrasses de bars i locals d’oci. És per aquest motiu que, amb la remodelació, s’ha donat amplitud i s’ha guanyat espai per poder dur a terme actes al carrer.

Comparteix