#Candelera2018 – 1món.cat

Comparteix‘1món.cat’ de La Xarxa fa parada a les Festes de la Candelera de l’Ametlla de Mar. En aquest programa parlem de mar, pesca i argot mariner amb un pescador, un aspirant a mariner i una representant de la Confraria de Pescadors. També repassem la història sobre l’agermanament de l’Ametlla i Palamós amb els mateixos alcaldes.

Ens endisem en la tradició gastronòmica del municipi amb dues dones molt dolces, descobrim l’Ametlla més turística amb l’Àrea de Turisme, i fins i tot ens guardem una estona per filosofar amb Manel Balfegó, un calero que amb només 19 anys ja pot presumir d’haver estat a 25 països.

El toc musical el donen els garrotins de Miquel del Roig i també la música tradicional de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que aquest dissabte ha fet un concert de Festa Major amb la Banda de la Cala i la Banda Clau de Vent. El programa també connecta amb la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

Comparteix