La Cala renova l’acord per promocionar-se amb el Patronat de Turisme de la Diputació

Comparteix

El conveni Corner, signat per l’alcalde a Gandesa, permetrà publicitar-se en els mercats emissors més importants i difondre així els actius turístics caleros.

L’Ametlla de Mar s’adhereix al conveni Corner de la Diputació de Tarragona per la promoció turística. En total, 14 ens turístics públics i privats de les Terres de l’Ebre promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada aquest 2018. L’alcalde Jordi Gaseni va assistir, aquest dimarts a Gandesa, a l’acte de signatura de l’acord.

El conveni preveu desenvolupar una campanya de publicitat conjunta en els mercats emissors més importants per difondre els recursos i productes turístics més destacats i els atractius dels municipis que s’adhereixen, com l’Ametlla de Mar. El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, destaca els avantatges de promocionar-se conjuntament.

Les accions a desenvolupar en el conveni compten amb un pressupost compartit de manera proporcional entre tots els participants. A banda de l’Àrea Municipal de Turisme, en aquest 15è Corner també s’hi han adherit els ajuntaments que formen part de les Viles Marineres així com l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, entre altres.

Comparteix