El Telecentre va gestionar el 2017 més de 270 feines

Comparteix

La borsa municipal és un referent per oferir i buscar treball en sectors com el turístic o el geriàtric.

El Telecentre va gestionar 271 ofertes de treball durant l’any passat. La regidoria de Formació i Treball consolida aquesta eina d’ocupació, que és referent entre els empresaris turístics. La majoria de llocs de feina oferts han estat en restauració, però també destaca els vinculats a la geriatria per la posada en funcionament de la residència.

Un 64% de les ofertes disponibles, l’any passat al Telecentre, eren relacionades amb l’hostaleria i el turisme. Un fet que demostra que la borsa de treball municipal és utilitzada pel sector turístic i de serveis. El comerç i la geriatria són també destacats amb un 10% i un 9% respectivament.

Per inscriure’s a la borsa de treball cal anar al Telecentre, a la plaça Joan Miró, amb el currículum actualitzat i les dades de contacte. Recorden que, tot i estar registrats, cal anar actualitzant periòdicament la informació laboral. En el cas d’oferir un lloc de treball, l’empresa també haurà de contactar amb l’organisme per crear una oferta.

Comparteix