Les obres de la plaça Catalunya encaren la segona fase

Comparteix

En els pròxims dies es pavimentarà, adequarà el parc infantil i s’instal·larà nou mobiliari urbà.

S’emprèn la segona fase de les obres de la plaça Catalunya. L’Ajuntament està treballant per renovar la cèntrica plaça de l’Ametlla de Mar, amb una nova zona infantil i amb un ampli espai per realitzar activitats. En els pròxims dies es pavimentarà tota la plaça i s’instal·larà el mobiliari urbà. També s’aprofitarà per asfaltar el tram del carrer Llibertat.

L’actuació pretén dignificar una plaça que està s’havia quedat petita, pel volum de persones que hi transiten, sobretot en temporada turística, per les terrasses de bars i locals d’oci. És per aquest motiu que, amb la remodelació, es donarà amplitud i es guanyarà espai per poder dur a terme actes públics.

L’interior de la plaça es pavimentarà amb formigó, es posaran jardineres al voltant de tots els arbres i es col·locaran bancs i papereres. La zona de jocs comptarà amb terra de cautxú on s’ubiquin el tobogan i els gronxadors, que es veurà modificada. El regidor d’Obres i Serveis, Antonio Espuny, explica quins canvis es farà en el parc infantil.

La renovació de la plaça també implicarà del sanejament de la part de jardineria i arbrat. Tot el perímetre de gespa s’ha retirat, ja que causava inconvenients amb la proximitat de les terrasses, i el pi de grans dimensions s’ha tallat. Espuny comenta que tot i fer accions per mitigar els efectes dels excrements, continua sent un focus de problemes de salut pública.

Les obres de millora es complementaran amb el repintat de la tanca exterior que envolta el parc, ja que l’interior s’ha retirat. D’altra banda, aprofitant les obres de remodelació de la plaça Catalunya, s’aprofitarà per asfaltar el tram del carrer Llibertat que transcorre des del carrer Pau Casals fins a la mateixa plaça.

Comparteix