Publicades les bases per la convocatòria d’enguany dels Premis Literaris

Comparteix

Com a novetats, es permet que fragments dels treballs presentats puguin estar publicats en xarxes socials o revistes.

Les bases per la nova edició dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar ja són públiques. El col·lectiu CalaCultura coordinarà per tercer any els guardons, després de l’acord amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament. Els treballs premiats, tant en poesia com en narrativa, continuaran sent publicats per l’editorial Pagès Editors.

L’objectiu dels premis és la difusió de noves veus emergents, dins del panorama literari català. Per això, enguany es permetrà incloure fragments –tant de poesia com de narrativa– que s’hagin pogut publicar a través de les xarxes socials o bé en revistes, sense que superi un 10% del total de l’obra presentada a concurs.

El jurat, que seleccionarà les obres guanyadores, incorpora a Cari Ariño en el de narrativa i Carme Cruelles en el de poesia. El límit per entregar els treballs és el 31 de març, i el lliurament dels premis es farà el 16 de juny. Enguany, el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar compleix 26 anys de vida i el Premi Nit de Poesia al carrer ja suma 9 anys.

Comparteix