El Nadal arriba a l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’agenda nadalenca comença el 24 de desembre amb l’arribada del Pare Noel, el Caga tió i els premis d’Aparadors i Postals.

La regidoria de Festes ja té tancada l’agenda de les activitats nadalenques programades per aquestes festes. Les activitats tradicionals i populars s’iniciaran aquest diumenge, 24 de desembre, a les 11.30 h a la plaça Nova, amb l’entrega de premis del 21è Concurs de Postals de Nadal i el 35è Concurs d’Aparadors de Nadal.

Més tard, a les 12 h a la mateixa plaça, tindrà lloc el Caga tió a càrrec del Racó dels Joves i l’arribada del Pare Noel, acompanyat pel grup de motoristes La Cala Gas. El regidor de Festes, Vicenç Llaó, explica que han volgut canviar d’hora l’acte per aprofitar el bon temps de diumenge al migdia.

El pròxim dissabte, 30 de desembre, els més menuts podran lliurar les cartes amb els seus desitjos als carters Reials que les faran arribar als Reis Mags. L’acte es durà a terme a les 17 h de la tarda i a la Plaça Nova, on també es repartirà xocolata.

Per donar la benvinguda al 2018, les caleres i els caleros podran escollir entre dues propostes, una organitzada per la SCER que oferirà sopar i ball a la mateixa Sala, i l’altra organitzada per la regidoria de Festes que tindrà lloc al Poliesportiu on hi haurà festa amb DJs des de les 2 fins a les 7 de la matinada.

El punt final a les activitats nadalenques serà el 5 de gener, a les 18 h de la tarda, quan arribaran els Reis Mags d’Orient, al port pesquer davant de la Confraria Vella.

Comparteix