Les entrades pel concert de Txarango i Nautilus ja estan a la venda per Internet

Comparteix

Serà el dissabte 3 de febrer a la nit. Les entrades costen 10 euros, més les despeses de gestió.

Les entrades pel concert de Txarango, del dissabte 3 de febrer, ja estan a la venda. La regidoria de Festes ha habilitat un punt de venda on-line per facilitar la compra, tot i que en les pròximes setmanes estaran disponibles físicament a l’Ajuntament. Les entrades tenen un cost, per Internet, de 10 euros més les despeses de gestió.

Així ho ha avançat el regidor de Festes, Vicenç Llaó, que també ha anunciat que el grup local Nautilus, que ofereix una proposta de rock català i anglès, acompanyarà Txarango dalt de l’escenari de l’envelat de Festa Major. Llaó confia en què sigui una nit especial per a tots els caleros i per les persones que visitaran el municipi.

D’altra banda, el regidor de Festes ha anunciat que diumenge 4 es dedicarà a la resta de grups locals. Per això, aquella nit actuaran Los Cráneos, amb les millors versions de l’època daurada, i Sofregit, grup que va sorprendre el passat Alguer Music Festival i que ofereixen una combinació de funk i soul. La festa la tancarà un DJ de renom.

Comparteix