El pressupost per 2018 de l’Ajuntament creix un 2%

Comparteix

El consistori preveu aprovar divendres els comptes del pròxim any, que sumen 13 milions d’euros.

L’Ajuntament incrementarà un 2% el seu pressupost el 2018. Els comptes s’enfilen als 13.153.000 euros, entre el mateix ajuntament i les empreses municipals. Una xifra similar a la del 2017, perquè el govern planteja uns números inicials per poder mantenir els serveis que presta l’administració local. La regidoria d’Hisenda preveu fer modificacions puntuals per incloure inversions durant l’any vinent.

Inicialment, els comptes ja disposen d’una partida de 380.000 euros per actuacions a la via pública, adquisició de nous béns immobles o compra d’equipament tècnic. Tot plegat, apunta el regidor d’Hisenda, Antonio Espuny, mantenint el compromís de no apujar els impostos i taxes municipals.

Espuny també ha explicat que amb els pressupostos del 2018 se seguirà fent front als deutes que l’Ajuntament té amb entitats financeres o projectes com la residència d’avis. De fet ha explicat que cada dia, es paguen mil euros per aquest equipament. Per això, volen estudiar si podria produir-se una rebaixa dels interessos, ja que els tipus impositius actuals són baixos.

Els pressupostos municipals pel 2018 es preveuen aprovar el pròxim divendres, en una sessió plenària extraordinària, on també s’aportarà informació sobre l’estat econòmic de l’Ajuntament en els darrers mesos del 2017. El ple començarà a les 8 del vespre i el podran seguir en directe per La Cala Ràdio.

Comparteix