Els secrets de la mar calera i ebrenca de la mà de Plàncton

Comparteix

L’empresa oferirà, a les 18.30 h i a la Biblioteca Dr. Frias, una xerrada divulgativa i un taller apta per a tots els públics.

Aquesta tarda, l’empresa Plàncton, Divulgació i Serveis Marins donarà l’oportunitat de descobrir tots els secrets de la costa i el mar de les Terres de l’Ebre, a les 18.30 h i a la Biblioteca Dr. Frias. Des d’un rigor científic i a través d’una senzilla xerrada i un taller, Plàncton sorprendrà el públic amb les meravelles que ofereix la costa calera i ebrenca.

L’activitat amb el nom de ‘Mar, Ciència i les Terres de l’Ebre’, està emmarcada en el projecte ‘Apropant el mar a les Terres de l’Ebre’, a través del qual també han treballat la formació del professorat amb Escoles Blaves. La intenció és mitjançant xerrades divulgatives i interactives a les biblioteques municipals, apropar a tots els públics el mar de les Terres de l’Ebre.

De fet, una de les cosòcies de l’empresa, Aurora Requena, ha explicat que és una activitat que ofereixen a diferents municipis ebrencs.

Comparteix