S’inicien els treballs d’asfaltat al nucli urbà i Les Tres Cales

Comparteix

Trams d’una vintena de carrers veuran renovats el seu paviments en les pròximes setmanes. S’utilitzaran 21.000 m2 d’asfalt aglomerat.

Comencen els treballs per millorar el paviment de carrers del municipi. L’Ajuntament asfaltarà trams d’una vintena de carrers del nucli urbà i les urbanitzacions per renovar el ferm que es troba en mal estat. En total, s’utilitzaran uns 21.000 m2 d’asfalt aglomerat. El pressupost total puja a 260.000 euros.

Des de primera hora del matí d’aquest dilluns, operaris estan treballant en els carrers Bruc i Països Catalans, entre el carrer Bahía Blanca i el carrer Ramón y Cajal. Això ha obligat a prohibir l’estacionament de vehicles durant els treballs. Per això, l’alcalde Jordi Gaseni demana comprensió als veïns i assegura que les tasques es realitzaran amb celeritat.

La zona d’actuació del nucli urbà inclou els trams malmesos dels carrers Bruc i Països Catalans, però també del Santiago Rusiñol, Llibertat i Baixada Cisterner. A la urbanització Les Tres Cales s’asfaltaran diversos trams dels carrers Botànic, Mestral, Montagut, Martín Vidal, Garbí, Mar, Piscina, Olivera, Punta Galera i Bufador, i de les avingudes del Mar i del Mig.

Comparteix