Els treballs guanyadors dels Premis Literaris ja són publicats

Comparteix

L’editorial Pagès Editors té al mercat la novel·la ‘Professionals’ i el poemari ‘Explicar les punxes’.

Els treballs guanyadors dels Premis Literaris 2017 ja estan al carrer. L’editorial Pagès Editors ha publicat el 25è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar, ‘Professionals’ de Lluís Hernàndez Solani, i el 8è Premi Nit de Poesia al carrer, ‘Explicar les punxes’ de Sandra Blanch Vidal.

La novel·la ‘Professionals’ conté una prosa de camí cap al gènere negre. Hernàndez, que compta amb alguns dels premis més importants de la narrativa catalana, busca jugar amb els lectors perquè trobin qui és realment el narrador de la història.

El poemari ‘Explicar les punxes’ és el debut agosarat de Blanch, on parla de les dificultats amoroses de dues persones que mantenen un problema comunicatiu, on es demostra que els coneixements matemàtics fan fallida quan es tracta d’emocions.

Precisament aquest llibre és un dels més venuts de la setmana per part de l’editorial. Tot i que ja estan disponibles a la venda, la presentació oficial dels dos treballs guanyadors es farà dins dels actes previs de la Candelera 2018.

Comparteix