Txarango serà el cap de cartell de la Candelera 2018

Comparteix

També destaquen les actuacions de Miquel del Roig, la Banda de la Cala amb Pep Gimeno ‘Botifarra’ i les orquestres Vulkano i Jamaica.

Cada cop la Festa Major de l’Ametlla de Mar és més a prop. Tant és així que la regidoria de Festes ja té tancades algunes de les activitats musicals que es viuran de l’1 al 5 de febrer.

Tal com va avançar el regidor de Festes, Txarango serà l’encarregat d’oferir una nit amb bona música i molta festa. El famós grup català és el segon cop que visitarà La Cala i, el dissabte 3 de febrer, ho farà amb la presentació del seu nou disc ‘El Cor de la Terra’.

El regidor de Festes, Vicenç Llaó, explica que en el primer concert de Txarango van haver problemes de capacitat deixant molta gent fora del recinte, però enguany l’envelat permetrà més aforament. També ha avançat que l’entrada costarà 10 euros anticipada i 12 a taquilla.

Abans de la nit màgica però, el mateix dissabte al migdia actuarà el cantautor calero Miquel del Roig, amb el seu repertori festiu. El concert tindrà lloc a la plaça Nova i anirà acompanyat d’un vermut gratuït per a tots els assistents.

A la tarda, serà el torn de la Banda de la Cala que tocarà juntament amb un dels grans cantants del País Valencià, Pep Gimeno ‘Botifarra’. Pel que fa a les orquestres, Llaó ja ha avançat que les orquestres Jamaica i Vulkano amenitzaran les nits de ball dels dies 1 i 2.

Comparteix