Anna Margalef Farnós, escollida Pubilla Major de la Candelera 2018

Comparteix

Alexia Aliau Lorenzo serà la Pubilla Infantil i Pau Vilabrú Llambrich l’Hereu de la pròxima Festa Major.

Anna Margalef Farnós és la Pubilla Major de la Candelera 2018. Va sortir l’escollida, aquest dissabte al vespre al Poliesportiu, en l’acte d’elecció de les Pubilles i Damisel·les per la pròxima Festa Major, i de presentació dels Quintos nascuts l’any 1998.

A la Pubilla Major, representant de l’Associació de Jubilats l’Estany, l’acompanyaran com a 1a Damisel·la Mireia Benaiges Méndez, de la Secció de Teatre de la SCER, i com a 2a Raquel Sueca Martí, del Club Twirling l’Ametlla de Mar.

La Pubilla Infantil serà Alexia Aliau Lorenzo, representant de l’AMPA de la Llar d’Infants Xerinola. La 1a Damisel·la infantil és Clàudia Solé Marsal, de la Coral Verge Candelera; i la 2a Carla Lòpez Ferré, de la Societat de Caça La Cala.

I l’Hereu Major de la Candelera 2018 serà Pau Vilabrú Llambrich, representant del Club Nàutic, que no va poder-ho celebrar amb el públic perquè dissabte no es trobava al pavelló Poliesportiu. En total, hi ha 23 damisel·les grans, 14 de petites i 6 hereus.

Els acompanyaran els 41 joves que formen part de la Quinta del 1998, encarregats de dur la Mare de Déu de la Candelera en solemne processó el dia 2 de febrer. En l’acte ja van rebre la dessuadora que lluiran el dia de la Festa Major.

Una Candelera que tornarà a gaudir amb la música de Txarango. Serà el cap de cartell de la nit de dissabte 3, tal com va avançar el regidor de Festes, Vicenç Llaó, en el seu discurs. Aquell dia també actuaran el cantautor local Miquel del Roig i la Banda de la Cala amb Pep Gimeno.

Foto: París Pastó

Comparteix