Dissabte s’escollirà la Pubilla Major, l’Hereu Major i la Pubilla Infantil de la Candelera 2018

Comparteix

El Poliesportiu acollirà l’acte on també es farà la presentació dels Quintos nascuts l’any 1998.

A tres mesos vista de la Candelera 2018, aquest dissabte les caleres i els caleros tenen una cita al Poliesportiu amb l’acte de l’elecció de les Pubilles i Hereus i la presentació dels Quintos de la Candelera de l’any vinent.

Enguany es presentaran 23 damisel·les grans i 14 de petites, 6 hereus infantils i 40 quintos nascuts l’any 1998. L’acte s’iniciarà amb el lliurament, a les pubilles i damisel·les de la Candelera 2017, d’una memòria USB amb els reportatges de la passada Festa Major, editats per La Cala RTV.

Després tindrà lloc la presentació dels Quintos amb el lliurament de la dessuadora que lluiran a la solemne processó en honor a la Verge Candelera del dia 2 de febrer.

Seguidament, serà el moment de la presentació de damisel·les grans i petites de la Candelera 2018 acompanyades del representant de l’entitat. Enguany, de les 23 damisel·les n’hi ha 19 que desitgen aspirar a ser la Pubilla Major. Després de presentar a les pubilles també es presentaran els hereus.

Després a la nit hi haurà festa al mateix recinte a partir de la 1 h de la matinada, amb DJ Oscar Sánchez, Mireia DG i DJ Guillermo Argentó. L’entrada anticipada és 8 euros i a taquilla 10 euros, ambdues amb consumició inclosa.

Comparteix