L’Horitzó I pateix un incendi als motors i ha de ser remolcat fins a port

Comparteix

Salvament Marítim va desplaçar-hi l’helicòpter i una embarcació. El foc també ha afectat el sistema elèctric.

Ensurt a bord de l’embarcació L’Horitzó I després que es declarés un incendi a la sala de màquines, aquest dimarts al migdia. El succés va tenir lloc a unes vuit milles de la desembocadura del riu Ebre, on també s’hi trobaven altres embarcacions de l’arrossegament calero que van auxiliar el pesquer. El foc va obligar a activar Salvament Marítim.

Després d’un primer intent d’apagar les flames amb extintors, els sis tripulants que eren a bord van tancar hermèticament les portes de la sala de màquines i van activar les sortides de diòxid de carboni. Aquesta actuació va evitar danys majors, ja que el foc només ha afectat el motor i el sistema elèctric, sense produir-se ferits ni vies d’aigua.

Salvament Marítim va activar l’helicòpter Helimer i l’embarcació Achernar, que té base a Sant Carles de la Ràpita. El pesquer Peret i Paquita, va remolcar L’Horitzó I fins al port pesquer de l’Ametlla de Mar. Un cop amarrat, dotacions dels Bombers van revisar la sala de màquines i assegurar que l’incendi estava extingit.
 

Comparteix