Skip to content
La Cala RTV
  • Inici
  • Notícies
    • Esports
  • Entrevistes
  • Programes
    • Càpsules estiuenques
    • L’Esport al nostre poble
    • La patxanga
    • Futbol calero
    • La Salut A Prop Teu
    • Portaveus
    • #BiblioRecomanacions
    • Cada dia és 8M
    • Converses de l’Onada
    • Fila zero
    • Novetats musicals
    • Anothermusic
    • Un vaixell carregat de llibres
    • I Tu Què En Penses?
    • Plens Ajuntament
    • Al Dia Terres de l’Ebre
    • Especials
  • 📃 Butlletí Setmanal
  • ▶ Directe ràdio
  • Programació ràdio
  • 📽️ Vídeos
  • ⏪ La Cala RTV 2009-2017
  • Home
  • Contacte
  • Entrades
  • Inici
  • La Cala Ràdio en directe
  • La Cala RTV en directe
close-img

Eli Bonfill, Plàncton Diving

nov. 21 2017

https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2017/11/20171121-Lentrevista-Eli-Bonfill-Repte-Posidonia.mp3

Nou repte de Plàncton Diving per veure la floració de la posidònia. L’empresa realitzarà aquest diumenge una immersió científica per també analitzar l’estat de les nacres. Ens ho explica una de les copropietàries, Eli Bonfill.

Navegació d'entrades

BBVA, Lidl i Sareb presenten contenciosos al TSJC sobre el nou POUM
Juan Antonio Duro, director de la Càtedra d’Economia Local i Regional (URV)

Releated Posts

Balanç del servei de neteja de l’estiu amb Jordi Martí

Propostes formatives al telecentre amb Viqui Martí

La vela llatina de la Cala a Mallorca amb Joan Muñoz

Notícies

  • L’EMMA inicia el curs amb nova ubicació i…

    Enguany, la Coral Verge Candelera fa un pas més amb un aire…

  • Balanç positiu del servei de neteja de carrers…

  • Ascens administratiu dels Veterans de la Cala, que…

eBando

La Cala RTV
  • Qui som?
  • Publicitat
  • Contacte
  • C/ Sant Joan, 55 – L’Ametlla de Mar
  • 977 49 30 37
  • lacalartv@ametllamar.cat
© 2024 La Cala RTV. Tots els drets reservats

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies