La residència a punt per obrir les seves portes

Comparteix

El centre per la gent gran comptarà amb 64 places públiques: 40 de residència, 10 per a centre de dia i 14 per a discapacitats. El divendres 24 hi haurà una jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions.

La residència de l’Ametlla de Mar, que gestiona L’Onada, obrirà les seves portes en els pròxims dies, després d’anys tancada per la falta d’assignació de places públiques. Fa unes setmanes, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va signar el decret per concertar 64 places públiques per al centre de la població.

Després de les gestions de l’equip de govern de l’Ametlla de Mar, la Generalitat va anunciar, de la mà del secretari d’Afers Socials i Famílies Francesc Iglesies, que aquesta residència era una de les prioritàries per concertar places. L’alcalde Jordi Gaseni celebra que tots els esforços realitzats tinguin la seva recompensa.

De les de 64 places públiques, 40 seran de residència assistida, 10 per a persones usuàries del servei de centre de dia i 14 per a persones amb discapacitats. Precisament, la residència calera serà pionera a la demarcació de Tarragona en l’assistència de les persones amb dependència. L’alcalde també remarca la importància d’aquest nou servei.

L’equipament residencial, de nova infraestructura, compta amb més de 3.800 metres quadrats. El centre disposarà de novetats en les residències per a gent gran de L’Onada, com les unitats de convivència o el jardí terapèutic. La posada en marxa del centre donarà lloc de feina a més de 30 treballadors.

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’equipament, s’ha organitzat una jornada de portes obertes a la mateixa residència, el divendres 24 de novembre a les 11.00 h del matí. A l’acte hi assistirà l’alcalde Jordi Gaseni, la directora general de L’Onada Serveis Cinta Pascual, i tot l’equip humà del centre.

Comparteix