El Grup Escènic suspèn la representació de ‘Besos’ pels empresonaments polítics

Comparteix

L’obra s’havia de representar aquest dissabte a la tarda, dins de la mostra Tardor de Teatre.

El Grup Escènic ajorna la representació de ‘Besos’ per l’empresonament dels representats legítims de Catalunya. La secció teatral de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa reacciona així davant la decisió judicial de presó incondicional a vuit consellers.

Consideren que no és temps per riure i per això han suspès la representació, prevista per aquest dissabte a la tarda. Un dels directors del Grup Escènic, Josep Tomàs Margalef, ha explicat que esperen poder representar l’obra abans de Nadal.

Besos’ havia de tancar la mostra ‘Tardor de teatre’ que ha omplert la Sala de la Societat els darrers caps de setmana d’obres per a tots els públics. Unes dues-centes persones han assistit a les representacions.

Comparteix