La Guàrdia Civil es presenta a la comissaria dels Mossos de Tortosa per requerir informació de l’1-O

Comparteix

Agents de paisà s’han personat en diferents comissaries per fer requeriments d’informació relacionada amb el referèndum.

La Guàrdia Civil es presenta a la comissaria dels Mossos de Tortosa per requerir informació de l’1-O. Agents de l’institut armat de paisà s’han personat aquest matí en diferents comissaries catalanes per fer requeriments d’informació relacionada amb el referèndum de l’1 d’octubre.

Segons han confirmat Mossos i fonts de la delegació del govern espanyol, dos d’aquestes comissaries són l’edifici de la Regió Policial del Camp de Tarragona, a la comissaria de Camp Clar, i a la Regió Policial de les Terres de l’Ebre, que té la seua comissaria central a Tortosa.

A la capital del Baix Ebre, tres vehicles sense distintius de la Guàrdia Civil han entrat al pàrquing de la comissaria al voltant de dos quarts d’onze del matí. També s’han vist diversos agents dels Mossos d’Esquadra conversant amb els agents de la benemèrita.

De moment, no ha transcendit quin tipus de comunicació concreta s’ha requerit. Segons fonts del Ministeri de l’Interior, la Guàrdia Civil actua com a policia judicial per ordre del jutjat central d’instrucció número 3, la titular del qual és la jutgessa Carmen Lamela.

Comparteix