El ple aprovarà aquesta nit una moció de rebuig al 155

Comparteix

L’acord també servirà per mostrar el suport cap a la Generalitat i les institucions catalanes, i per demanar fer efectiu el mandat de l’1-O.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar aprovarà, aquest dimecres en sessió plenària, una moció de rebuig total a l’aplicació del 155 i que serveix per mostrar el ple suport al Govern de Catalunya i a les seves institucions.

El text de la moció, impulsat des de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, també demana fer efectiu el mandat popular de l’1 d’octubre, en els termes que estableix la Llei del Referèndum i la Llei de Transitorietat.

La moció preveu aprovar-se sense cap vot en contra. El ple extraordinari urgent, amb aquest únic punt a l’ordre del dia, està convocat a les 20.15 h i es podrà seguir en directe per La Cala Ràdio.

Comparteix