El Racó dels Joves transformarà el Poliesportiu en l’Hotel Sense Repòs

ComparteixEl Poliesportiu Municipal Galetet s’omplirà de criatures malvades, aquest dissabte. I és que amb motiu de la castanyada, el Racó dels Joves han organitzat un any més, el passatge de la por, enguany inspirat en un hotel terrorífic batejat com l’Hotel Sense Repòs.

A partir de les 17 h, aquest hotel obrirà les seves portes. Es tracta d’una atracció que terroritzarà als més porucs i difícilment deixarà indiferent a la resta de participants. El recorregut del passatge constarà d’un passadís fosc format per diferents habitacions, en les quals els participants es trobaran amb personatges no gaire amigables.

Com a novetat, cal destacar l’existència d’un sistema de torns que estalviarà als assistents fer una llarga cua a l’entrada. Hi haurà 5 torns, un torn per cada hora, en els quals podran entrar unes 50 persones a la vegada.

A banda del passatge del terror, el Racó dels Joves també ha organitzat diversos tallers. Les entrades són limitades i es poden adquirir a la regidoria de Festes per un preu de 3 euros o bé, a taquilla per 4 euros.

Comparteix