Foment renúncia a una línia d’alta velocitat entre Castelló i Vandellòs

Comparteix

El Ministeri aprofitarà el traçat d’ample ibèric que s’adaptarà el 2020, segons informa el diari Levante.

El Ministeri de Foment renúncia a construir una nova línia de tren d’alta velocitat, que uneixi Castelló i Vandellòs. Segons avança el diari Levante, la decisió afectarà el trànsit ferroviari entre aquest dos punts, ja que les actuals vies d’ample ibèric hauran de suportar el pas de tots els trens del Corredor Mediterrani les pròximes dècades.

La decisió de renunciar a la línia d’alta velocitat es deu al fet que tant Foment com Adif consideren que el tram, de 141 quilòmetres, pot acollir sense problemes tot el trànsit actual i futur ja que “no està saturat”. Ara bé, el Ministeri assegura que les vies canviaran a l’ample europeu, l’any 2020, amb unes travesses polivalents.

Segons cita el rotatiu valencià, el tram que uneix Catalunya i el País Valencià es millorarà perquè puguin circular-hi combois llargs.

Comparteix