La Cala guanya en l’últim instant al Vilalba

Comparteix

Els caleros es refan i capgiren el marcador amb dos gols en temps de descompte.

El 1r equip de futbol de La Cala va guanyar dissabte in extremis al Vilalba, per 3 – 2. Els caleros van avançar-se en el marcador amb un gol d’Alejandro en el minut 50. Quan pareixia el partit controlat, dos contres del Vilalba al 60 i 74 van capgirar el marcador.

Després d’uns minuts de desconcert, els de l’Ametlla de Mar ho van tornar a intentar i en la sortida d’un corner al minut 90 amb un gol en pròpia porta va arribar l’empat, i ja en temps de descompte arribava el segon després d’un xut ras de fora de l’àrea de Pepe que anava fora i que Toni Calafat amb la canya a punt va desviar a la xarxa.

L’entrenador de l’equip, Josep Subirats, diu que “per una banda, preocupat perquè sempre ens passa quelcom, si no és per una cosa, és per una altra i sempre hem d’anar a remuntar partits, però per altra, content ja que no vam abaixar el cap en cap moment i vam creure”.

Èxtasi total al camp de La Cala, que li dóna la tranquil·litat necessària per afrontar els dos complicats partits d’aquesta setmana, dijous al camp de l’Aldea, quart classificat, i dissabte al camp del Móra la Nova, líder que dissabte li va fer 10 gols al Jesús i Maria.

Comparteix