La Cala per la Independència es mobilitza per la manifestació en suport als ‘Jordis’

Comparteix

L’ANC de l’Ametlla de Mar organitza un autobús, que sortirà dissabte a les 14 h de l’Oficina de Turisme. Els tiquets, al preu de 10 euros, es vendran aquest divendres a la tarda a l’Ajuntament.

La Cala per la Independència ha organitzat un autobús per assistir aquest dissabte a la manifestació de Barcelona convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, a les cinc de la tarda.

Concretament, vol mostrar el rebuig a l’actitud opressora de l’Estat espanyol arran de l’empresonament preventiu de Jordi Sánchez i de Jordi Cuixart, acusats d’un delicte de sedició

El bitllet de l’autobús té un preu de 10 euros i es pot adquirir aquest divendres a la tarda, de 16 a 20 h, a l’Ajuntament. L’autobús sortirà de l’Oficina de Turisme, dissabte a les 14 h de la tarda.

«És molt greu el què està passant. Tenir presos polítics és una barbaritat. L’Estat està demostrant el que és capaç de fer i nosaltres també hi hem de demostrar. Seguim treballant i no defallim», clama Montse Gonzàlez, coordinadora de La Cala per la Independència, animant a tothom a mobilitzar-se.

Aquesta és una de les moltes mobilitzacions convocades per les entitats sobiranistes. I és que divendres al matí, als caixers automàtics dels bancs d’arreu del país s’hi han format cues fruit de la crida que va fer dijous a la nit la Crida per la Democràcia.

La proposta era treure diners en efectiu, principalment, entre les 8 i les 9 h del matí dels grans bancs, per tal de denunciar l’actitud del govern espanyol de negar-se a negociar amb el català, i també per la presó de Sànchez i Cuixart.

En el cas del Banc Sabadell i CaixaBank, la proposta també incloïa deixar clar que no s’està d’acord amb el canvi de localització de la seu social d’aquestes entitats. En aquest sentit, Gonzàlez ha assenyalat que «es tracta d’anar fent petites accions per demostrar que estem actius».

Comparteix