Èxit de participació en la Diada de l’Arrossejat i la Gamba Blanca

Comparteix

Centenars de persones van apropar-se als voltants de la Confraria de Pescadors per veure el concurs gastronòmic i degustar el típic plat mariner.

El port pesquer de La Cala ha tornat a viure una de les cites gastronòmiques d’excel·lència de la població. La Diada de l’Arrossejat, i enguany també de la gamba blanca, va omplir dissabte les immediacions de la Confraria de Pescadors.

Fogons, música de xaranga i bon ambient: ingredients principals d’aquesta Diada que ha celebrat la seva 33a edició. Els centenars d’assistents van poder degustar el típic plat mariner i un crustaci que està guanyant presència a la mar calera.

Una trentena de participants van concursar per endur-se un dels sis primers premis, valorat en 150 euros. Una de les concursants, Maria Teresa Nolla, ens diu què cal per fer un bon fumet.

El jurat va tastar tots els arrossos i amb les seves puntuacions va escollir els guanyadors. Una de les membres del jurat i premiades de l’any passat, Carmina Montserrat, assegura que es gaudeix molt més als fogons.

Els premiats han estat Àngel Martí, Elena Font, José Dos Santos, José Luís Ruiz, Vera Strizhak i un empat entre Joan Bardí i Ignasi Llorens. Damià Llaó, gerent de l’Àrea Municipal de Turisme, assenyala el relleu generacional.

La Diada va anar acompanyada de les Jornades de l’Arrossejat i del Peix de Llotja, que va tancar edició ahir diumenge. 13 establiments han participat en la ruta de tapes i els menús gastronòmics.

Comparteix