La Confraria de Pescadors acollirà dissabte la 33a Diada de l’Arrossejat i de la Gamba Blanca

Comparteix

S’oferiran degustacions d’arrossejat, de gamba blanca i del peix més pescat pels pescadors durant la setmana.

Aquest dissabte, la gastronomia de proximitat omplirà de nou la Confraria de Pescadors. A partir de les 17 h, un centenar de caleres i caleros mostraran la seva faceta culinària concursant a la 33a Diada de l’Arrossejat i de la gamba blanca. Enguany, el típic plat mariner serà el protagonista juntament aquest crustaci que també hi serà present.

D’aquesta manera, durant la jornada, la gent podrà degustar «arrossejat, gamba blanca i també el peix blanc més agafat pels pescadors durant la setmana» ha explicat el gerent de l’Àrea de Turisme, Damià Llaó. «L’essència continua sent l’arrossejat» ha destacat Llaó, però la intenció és «afegir ingredients i incorporar novetats perquè no sigui sempre el mateix».

Com en totes les diades gastronòmiques, no hi faltarà la música. La Xaranga Suquet Calero posarà ritme a la festa i més tard a les 19 h de la tarda, serà el torn de ‘The Only Beatles’, un conjunt de versions d’aquest grup britànic.

Diumenge finalitzaran les 6es Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat i del Peix de la Llotja que des del 6 d’octubre han omplert el municipi amb la ruta de tapes, on han participat 9 bars, i de menús gastronòmics, amb 4 restaurants participants.

Comparteix